Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

VUOKRAEHDOT 1.1. 2019

 

Tahkon Timantti noudattaa majoituspalvelun varaamisessa ja tilattujen palveluiden peruuttamisessa seuraavia ehtoja. Ehdot ovat molempia osapuolia sitovia, kun asiakas on tehnyt virallisen varauksen.

VARAAMINEN JA MAKSAMINEN

Varaaminen tehdään joko puhelimitse, sähköpostilla tai www-sivujen kautta. Varaus on suoritettu kun se on vahvistettu Tahkon Timantin edustajan toimesta. Varauksesta lähtee varausmaksu 30%, joka tulee maksaa Tahkon Timantin tilille 14 päivän maksuajalla.

Vuokranantajalla on oikeus perua varaus, mikäli suoritusta ei ole maksettu eräpäivään mennessä. Mikäli varaus tehdään myöhemmin kuin kuusi viikkoa ennen oleskelun alkamista, ei ennakkomaksua peritä erikseen vaan koko summa maksetaan kertasuorituksena. Loppusuoritus tulee maksaa neljä viikkoa ennen vuokra-ajan alkua tai sopimuksen mukaisesti

Peruutusmaksujen osalta noudatetaan yleisiä maksuehtoja. Huomautusaika on 14 vuorokautta, maksumuistutusmaksu on 5 €.

 

PERUUTTAMINEN

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti sähköpostiosoitteeseen: mika.helaskoski@tahkontimantti.fi

Peruutusehdot ovat seuraavat:

  • 90 vuorokautta ennen vuokra-ajan alkamista palautetaan varausmaksu

  • myöhemmin kuin 4vk ennen vuokra-ajan alkamista, veloitetaan koko vuokra

Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut sähköpostiin. Mikäli asiakas osoittaa, että peruutus on tehty ja lähetetty oikeaan osoitteeseen oikeana ajankohtana, hyväksytään peruutus vaikka se myöhästyisi tai ei tulisi lainkaan perille.

 

VUOKRANANTAJAN OIKEUS PERUA VUOKRASOPMUS

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, ns force majeure tai vuokranantajasta riippumaton este (esim. palo, sähkö- tai vesivahinko) voi vuokranantaja perua varauksen. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada maksamansa vuokra kokonaisuudessaan takaisin.

Mikäli varausta koskevia suorituksia ei makseta ajallaan, on vuokranantajalla oikeus perua varaus.

 

VASTUUKYSYMYKSET

Tahkon Timantti ei vastaa sellaisesta asiakkaalle aiheutuneesta vahingosta, joka aiheutuu ennalta-arvaamattomasta syystä (force majure tai muut ilmiöt, esim. luonnonilmiöt, sähkökatkot jne), joka ei ole johtunut Tahkon Timantin omistajasta, eikä sitä ole huollitsijan ollut kohtuudella mahdollista ennaltaehkäistä. Emme myöskään vastaa mahdollisista liukastumisista koituvista vahingoista.

Vuokralaiset vastaavat itse henkilökohtaisesti (esim. omalla kotivakuutuksella) kohteessa tapahtuvista irtaimiston ja kiinteän omaisuuden vahingoista. Vuokralaisen tulee aina ilmoittaa vuokranantajalle mahdollisista vahingoista.  

Emme vastaa talossa mahdollisesti tapahtuvista henkilötapaturmista.

 

AVAINTEN LUOVUTUS

Tiedot avaimista toimitetaan 7 vuorokautta ennen lomakohteeseen saapumista, mikäli vuokranmaksut on hoidettu asiallisesti. Avaimenluovuttajalla on oikeus periä avaimen katoamisesta aiheutuneet kulut (esim. lukkojen uudelleensarjoituksen ja uudet avaimet).

Oven avaus (sisään jääneet avaimet)

Vuokralaiset vastaavat sisään jääneiden avainten osalta oven avauksesta aiheutuvista kustannuksista.

Oven avauksesta veloitetaan avausmaksu 50€ ja avauksesta mahdollisesti aiheutuneet matkakustannukset

Yöaikana avausmaksu on 100€.

 

Ovenavaustarpeissa olkaa ensisijaisesti yhteydessä Tahkon Timantin huolitsijaan.

Lähtiessä avaimet on jätettävä samaan paikkaan kun saapuessa.

 

OLESKELU TAHKON TIMANTISSA

Tahkon Timantti on vuokralaisten käytettävissä aina tulopäivästä klo 16:00 lähtöpäivään klo 12:00. Mahdolliset poikkeamat tulo- ja lähtöajoista sovittava vuokranantajan kanssa. 

Vuokraan sisältyy takka- ja saunapuut. Asiakas tuo mukanaan omat liinavaatteet, pyyhkeet sekä vastaa lomamökin siivouksesta vuokra-aikana ja sen päättyessä ellei toisin ole sovittu. Liinavaatteita voi tilata lisämaksua vastaan.

Talossa olevat laitteet ja irtaimisto ovat vuokralaisten käytössä. Myös pihalla oleva KOTA-rakennus on vuokralaisten käytössä.

Tupakointi on ehdottomasti kielletty mökissä ja kotassa. Mikäli huoneistossa tai kotassa on tupakoitu, veloitamme desifiointi- ja puhdistuskulut, kuitenkin vähintään 300 €. Pihalle ei saa jättää tupakantumppeja eikä nuuskapusseja.

Roskat on kerättävä pusseihin ja vietävä ulkona olevaan roskalaatikkoon. Roskalaatikon kansi tulee olla suljettuna etteivät linnut tai eläimet pääse roskien kimppuun. Suuret pahvit voi jättää roskalaatikon viereen. 

Kodassa tulee noudattaa varovaisuutta tulen kanssa. Varmista käytön jälkeen ettei mitään vahinkoa pääse tapahtumaan.

 

Edellytämme että vuokralisena noudatatte yleistä varovaisuutta talon irtaimiston kanssa.

 

HENKILÖMÄÄRÄ

Majoituskohdetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä on ilmoitettu. Teltan, asuntoauton ja asuntovaunun käyttö lomakohteen tontilla ilman omistajan lupaa on kielletty. Lemmikkieläinten tuonnista on neuvoteltava vuokranantajan kanssa.

 

PALAUTE JA REKLAMAATIOT

Otamme mielellämme vastaan palautetta, jotta voimme kehittää toimintojamme ja itse taloa. Palautetta voi jättää osoitteeseen mika.helaskoski@tahkontimantti.fi . Mikäli olet facebookissa niin käythän ”tykkäämässä”, niin voit myös jatkossa seurata mitä Tahkon Timantissa tapahtuu.

Kaikki majoituskohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava välittömästi kun on aihetta. Mikäli vuokralainen ei ole lomansa aikana ollut yhteydessä mahdollisista epäkohdista huolitsijaan, hän menettää oikeuden mahdollisiin hyvityksiin.

 

Maksamalla varausmaksun hyväksyt vuokraehdot

 

 

YHTEYSTIEDOT

Vuokranantaja 1:

Nimi:                   Mika Helaskoski

Puhelin:              050-4405262

Sähköposti:        mika.helaskoski@tahkontimantti.fi

 

Vuokranantaja 2:

Nimi:                   Timo Aheristo

Puhelin:              050-386 1400

 

HYVIÄ HETKIÄ TAHKON TIMANTISSA JA TOIVOTTASTI KÄYTTE MYÖS TOISTEKIN

 

 TERVEISIN

Tahkon Timantin tiimi.